Svampede chokolademuffins med mindre sukker (Ca. 22)
Indgredisenser:
- 125 gram sukrin sukker
- 50 gram sukker
- 3 æg
- 100 gram smør let
- 160 gram hvedemel
- 2 tsk vaniljepulver
- 2 tsk bagepulver
- 2 dl minimælk
- 1/2 tsk salt
- 100 gram mørk chokolade
- 100 gram flormelis
- 3 spsk vand
Fremgangsmåde:
- Pisk æg, vaniljesukker, sukker og sukrin sukker sammen.
- Smelt smøret, når smøret er smeltet tilsættes halvdelen af den mørke chokolade, når det er smeltet sammen med smøret, hældes det i æggesnapsen sammen med mælk.
- I en anden skål blandes hvedemel, salt, bagepulver, kakaopulver og resten af den mørke chokoalde hakket.
- Rør det hele godt sammen.
- Hæld i muffinsforme og bag dem i ovnen ved 175 grader varmluft i 17 minutter.
- Når de afkølet, blandes flormelis og vand til glasuren.
- Pynt dem med glasur.